Batterikunst!

I løpet av Batterijakten premierer vi ukentlig de tre beste bildene vi får innsendt med 2.500 kr. Hver uke er det et nytt tema, og for hvert tema kan du laste opp klassens beste bilde på Min side.

Da er det duket for Batterijaktens første ukesoppdrag! Ukens tema er Batterikunst! Lag flotte kunstverk med de brukte batteriene dere finner og ta bilder av dem sammen med barna. Ta inspirasjon fra nærmiljøet, natur, dyr eller mennesker! Husk batterisikkerhet og å resirkulere batteriene etterpå!

Frist for innsending av bilder er søndag 15. Mars.

Når du laster opp et bilde vil det havne rett på forsiden, og det er derfor viktig at det er godkjent til bruk av foreldrene til elevene som er avbildet. De beste bildene blir også publisert i Miljøagentenes kanaler. Når du laster opp et bilde kan du velge å samtykke til at bildet kan sendes til lokale medier og pressemeldinger i løpet av kampanjeperioden. Dette er valgfritt.

Filtyper: JPG, PNG og GIF (maks 8 mb)

Trenger du hjelp med å laste opp et bilde? Ta kontakt!
Telefon: 969 01 820
E-post: batterijakten@miljoagentene.no

Lykke til!

Poeng­kalkulator

Poeng for batterier

0 kg pr elev á 100p

0p
+

Poeng for oppdrag

0 oppdrag á 100p

0p
+

Totalt

0p
Lukk