Miljø!

I løpet av Batterijakten premierer vi ukentlig de tre beste bildene vi får innsendt med 2.500 kr. Hver uke er det et nytt tema, og for hvert tema kan du laste opp klassens beste bilde på Min side.

Da er det duket for Batterijaktens andre ukesoppdrag! Ukens tema er Miljø! I Batterijakten lærer dere om gjenvinning og kretsløpstenkning. Grunnen til at vi ikke skal kaste batteriene i restavfallet eller enda verre, i naturen, er fordi vi skal ta vare på miljøet og på jordas ressurser. Når dere samler inn batterier og leverer til gjenvinning gjør dere med andre ord en stor innsats for kloden vår! I denne ukens oppdrag vil vi derfor vite hvilken miljøsak som er viktig for dere! Lag et miljøbudskap sammen og ta bilde av det eller ta bilde av at klassen gjør noe miljøvennlig.

Last opp bildet på Min side innen 22. mars.

Filtyper: JPG, PNG og GIF (maks 8 mb)

Trenger du hjelp med å laste opp et bilde? Ta kontakt!
Telefon: 969 01 820
E-post: batterijakten@miljoagentene.no

Lykke til!

Poeng­kalkulator

Poeng for batterier

0 kg pr elev á 100p

0p
+

Poeng for oppdrag

0 oppdrag á 100p

0p
+

Totalt

0p
Lukk