TREDJE UKESOPPDRAG: ENERGI VERDEN RUNDT

I løpet av Batterijakten premierer vi ukentlig de tre beste bildene vi får innsendt med 2.500 kr. Hver uke er det et nytt tema, og for hvert tema kan du laste opp klassens beste bilde på Min side.

Batterijaktens tredje og siste ukesoppdrag er i gang! Ukens tema er ENERGI VERDEN RUNDT! Lag en plakat eller en tegning som viser hvordan vi kan løse verdens miljøutfordringer – og ikke minst hvordan vi kan få de voksne til å lytte til barna i viktige miljøsaker! Gå gjerne inn på Den lille batteriskolen for å finne inspirasjon og for å lære mer om energi og miljøvennlige løsninger.

Dere kan løse oppgaven på mange måter. Kanskje dere vil lage en veggplakat eller tegning med klassens beste miljøtips? Kanskje dere vil skrive noe med batterier og få frem et viktig miljøbudskap? Eller løse oppgaven med batterikunst? Ta bilde av det og last opp på Min side!

Dere står fritt til å være kreative med bildene, så lenge de er innenfor tema.

Siste frist for innsending av bilder er søndag 31. Mars.

Husk at du kan laste opp to bilder, men det er kun ett bilde som havner på forsiden på Batterijakten.no. Det er det siste bildet som lastes opp som blir klassens offisielle oppdragsbilde.

Når du laster opp et bilde vil det havne rett på forsiden, og det er derfor viktig at det er godkjent til bruk av foreldrene til elevene som er avbildet. De beste bildene blir også publisert i Miljøagentenes kanaler. Når du laster opp et bilde kan du velge å samtykke til at bildet kan sendes til lokale medier og pressemeldinger i løpet av kampanjeperioden. Dette er valgfritt.

Filtyper: JPG, PNG og GIF (maks 8 mb)

Trenger du hjelp med å laste opp et bilde? Ta kontakt!
Telefon: 969 01 820
E-post: batterijakten@miljoagentene.no

Lykke til!

Poeng­kalkulator

Poeng for batterier

0 kg pr elev á 100p

0p
+

Poeng for oppdrag

0 oppdrag á 100p

0p
+

Poeng for quiz

 

Quiz gir 200p

0p
=

Totalt

0p
Lukk